VIKINGLOTTO

Se vikinglotto vindertal først på nettet her

De nyeste Viking Vindertal + vikingtal fra d. 6. marts 2024

2
8
10
32
39
44
+
3

Vindere

Antal rigtigeGevinst
0Array
1Array
2Array
3Array
4Array
5Array
6Array

Jokertal

2
6
2
0
6
1
7

Vindere

Antal rigtigeAntal vindereGevinst
7 rigt.00 kr.
6 rigt.1178336 kr.
5 rigt.212771 kr.
4 rigt.221284 kr.
3 rigt.199175 kr.
2 rigt.201449 kr.

Vikinglotto er erstatningen for onsdags lotto

Som du nok har lagt mærke til, så er der ikke længere noget der hedder onsdagslotto hos Danske Spil og det er der en rigtig god grund til – det er nemlig blevet erstattet med det nye spil der hedder viking lotto.

Dette skete den 17 maj 2017 som bliver en historisk dag indenfor lotto verdenen, da det er den sidste dag med onsdaglottotal trækning.

Vikinglotto er et nordisk samarbejde og du ser samme spil i vores nabolande Sverige, Norge og Finland.

Facts om Vikinglotto

✅ Spillet er ændret ved at fjerne Supertallet som man normalt kender fra Onsdags Lotto – dette bliver erstattet med et Vikingtal, hvor man vælger et tal fra 1 til 8
✅ Dagen for trækningen er stadig onsdag, hvor der trækkes 6 vindertal ud af i alt 48 tal og ét vikingtal ud af 8 i alt
GODT NYT: puljen er hævet fra 5 millioner kroner til hele 19 millioner kroner samt et præmieloft på op til 220 millioner kroner
✅ Præmieloftet betyder at hvis det overstiger 220 millioner kroner, så bliver det overskyende givet videre til anden pladsen, som man kender det fra Eurojackpot.
✅ Prisen er på baggrund af ovenstående ændringer også ændret til 6 kr. / række og de er indført en mindste præmie på 60 kr.
✅ Joker er stadig som du kender den – ingen ændringer her.

Nordisk lottospil

Hvor Onsdagslotto udelukkende var et dansk spil, er erstatningen et nordisk spil. Det betyder dels, at præmiepuljen er større, men også at der er flere om at spille. Vikinglotto er et fælles lottospil for følgende lande:

 • Danmark
 • Sverige
 • Norge
 • Finland
 • Island
 • Estland
 • Letland
 • Litauen
 • Slovenien
 • Hver onsdag spilles der om en fælles 1. og 2. præmiepulje på tværs af landene. Trækkes der ikke en vinder, overføres præmiepuljen til den kommende uge – ligesom det kendes fra Eurojackpot.

  Førstepræmien er altid minimum 19 millioner kr. – og ofte en del mere, hvis tidligere ugers præmiepuljer er overført. Der er altså tale om en gevinst, der luner rigtig godt i lommen, og som kan opfylde mange af dine drømme, uanset om ønsker at tage ud at rejse, at skifte bil eller bolig ud, eller om du bare gerne vil holde fri fra arbejde i en kortere eller længere periode for at nyde den stille tilværelse.

  Det er nemt og hurtigt at være med i millionchancen; du kan altid spille online eller i en kiosk, og du kan nemt tjekke vindertallene her på siden hver onsdag.

  Sådan spiller du Vikinglotto

  Vikinglotto minder meget om det tidligere Onsdagslotto og om Eurojackpot. Du skal gætte 6 tal ud af 48 mulige. Du kan enten selv vælge dine tal eller få trukket tilfældige tal. Derudover er der tillægstal, som kaldes vikingtal. Her skal du gætte 1 rigtig ud af 8 mulige.

  Lyn Vikinglotto

  Her handler det bare om at spille med. Systemet vælger både dine 48 hovedtal og dine 8 vikingtal. Det er den hurtige og nemme måde at spille med på.

  System Vikinglotto

  Må det gerne være lidt mere teknisk, kan du spille System Vikinglotto, hvor du selv har indflydelse på variationer ud fra skiftende præmiegarantier.

  Vælg Selv Vikinglotto

  Vil du gerne have 100% indflydelse på dine tal, skal du købe Vikinglotto via Vælg Selv, hvor du selv udvælger alle 48 hovedtal og 8 vikingtal.

  Lykke Vikinglotto

  Har du nogle lykketal, som du gerne vil have med på din kupon, kan du vælge Lykke Vikinglotto. Her behøver du ikke selv at vælge samtlige tal, men kan sikre at dine lykketal fremgår på alle rækker. Du skal minimum vælge 1 hovedtal og 1 vikingtal.

  Vikinglotto Plus

  Vil du gerne undgå at gå glip af milliongevinsten på grund af en forglemmelse? Så vælg Vikinglotto Plus og vær automatisk med i lodtrækningen hver uge.

  SIDSTE 3 UGERS VINDERTAL

  Indholdsfortegnelse