EUROJACKPOT

Se de nyeste eurojackpot vindertal så snart de bliver frigivet. Du har også mulighed for at se de ældre eurojackpot vindertal direkte på lottotaldanske.

De nyeste Eurojackpot vindertal + stjernetal fra d. 8. marts 2024

2
11
17
23
49
+
4
12

Vindere

Antal rigtigeDanske vindereGevinst
5+2 rigt.0193452909 kr.
5+1 rigt.12389534 kr.
5+0 rigt.1842260 kr.
4+2 rigt.258524 kr.
4+1 rigt.521922 kr.
3+2 rigt.891458 kr.
4+0 rigt.113547 kr.
2+2 rigt.1391255 kr.
3+1 rigt.2129145 kr.
3+0 rigt.5041117 kr.
1+2 rigt.7034117 kr.
2+1 rigt.2956877 kr.

JOKER PULJERNE I DENNE UGE

Her ser du tal fra Eurojackpot

Ønsker du at være den første til at se samtlige lottotal fra de forskellige spil, så som Eurojackpot og Eurolotto så har du muligheden her og det kan du endda gøre helt gratis uden at betale så meget som en enkelt krone. Det er sådan, som de fleste kan lide at bruge penge og det kan du hermed gøre og på samme tid vide mere om tallene fra Eurolotto.

Med Eurolotto har du tallene først

Når det kommer til at ville kende til tallene fra Eurolotto, så handler det ikke om, at man er interesseret i at kende dem sådan lidt tid efter de er blevet trukket. For det man ønsker når det kommer til at kende udfaldet af Euro lotto det er, at man ønsker at få resultatet lige med det samme. Og når der her bliver talt lige med det samme, så er det ikke inden for et kvarter. Når man ønsker at kende disse tal er det heller ikke inden for fem minutter, eller måske ikke engang et minut. For når man vil vide, hvilke tal fra eurolotto, der er blevet trukket så handler det om, at kende disse tal lige på sekundet.

Og det er det, som du kan med denne tjeneste, som er en af de bedre der findes på nettet. Dermed kan du være den, som er aller-hurtigst til at vide præcis hvilke tal fra eurojackpot, som er blevet trukket og det er noget, som du nok skal blive glad for. For med euro lotto så har du stor sandsynlighed for at vinde den helt store præmie og hvem har ikke en masse idéer, som de godt gad at få opfyldt ved hjælp af en god stor sum penge.

Når du så vinder eurojackpot

Noget som sker for de fleste når de så går hen og vinder det er, at alt pludseligt ændrer sig fordi, at de lige pludseligt står med flere millioner mellem hænderne. De selv samme mennesker har sikkert mange gange gået rundt og drømt, at de ville vinde eurojackpot, og de har haft helt specifikke tanker om hvad de ville gøre med pengene hvis de rent faktisk vandt. Men når det så kommer til stykket så ændrer disse tanker sig meget hurtigt når man rent faktisk vinder euro lotto. For hvor man måske før ønskede at gøre noget helt vildt og måske tage på en jordomrejse og sige sit job op så er situationen meget ofte en anden når det kommer til stykket.

Se også: Lottotal onsdag

For det, som de fleste rent faktisk gør med den store sum penge, som de pludseligt har fra eurolotto det er, at de vælger at bruge dem på at spare op. Selvom det måske for nogle kan lyde, som noget af det allermest kedelige, man kunne forestille sig så er det faktisk ofte sådan, at når det kommer til stykket så ønsker man faktisk bare, at man kan bruge de penge på noget i fremtiden. Og de penge man så får fra eurojackpot det er jo også nogle, som kan blive til endnu flere penge, hvis man så vælger at man ender med at spare dem op. For så kommer der renter på og man får flere penge. Og på den måde kan det rent faktisk ende med, at de to millioner, som man fik fra eurojackpot de pludseligt bliver til endnu flere millioner og det er helt sikkert noget, som man vil blive glad for den dag, hvor man står og mangler en masse penge.

Spil euro lotto som en tradition

Det er klart, at det er sjældent, at det er efter blot én gangs spil, at man går hen og vinder for ofte er det sådan, at der skal noget tid til før det ender med at man rent faktisk vinder. Derfor er det en god ide at gøre sig klart, at man ønsker at spille euro lotto ret ofte på en måde, så det ender med at blive en slags tradition. For det siger næsten sig selv, at jo flere gange du spiller jo større er sandsynligheden for, at du en eller anden dag nok skal vinde.

Drøm dig væk med Eurolotto

Der er vist ingen mennesker i denne verden, som kan se sig fri fra at have store drømme om at spille lotto. Eller måske er drømmene om at spille euro lotto ikke helt så store, som tanker om at gøre med disse penge hvad man ville hvis man vandt. For det er selvfølgelig her, at det begynder at blive sjovt. For kun hvis du ved hvad du rent faktisk ønsker at bruge pengene på kan du gå hen og drømme. Og når først du ved lige hvad du ville bruge pengene på hvis du vandt så bliver det sjovt at gå ned til kiosken for at spille på eurojackpot.

Se også: Lottotal lørdag

At ønske at vinde euro jackpot er altid en dejlig ting fordi, at det er noget, som starter drømmene. De fleste mennesker vil nok svare, at hvis de vinder eurojackpot så ville de som det første købe en stor rejse. Destinationen for hvor folk ønsker at tage hen er dog helt forskellig fordi, at det er noget, som er helt individuelt for alle personer i hele verden, og i hele landet. Dermed kan du være sikker på, at du ikke ønsker at tage helt præcist det samme sted hen som en anden. Det er dog sådan, at de fleste som går hen og drømme om at finde eurojackpot de drømmer sig hen til et sted, som er væsentligt mere varmt og dejligt fordi, at dette land, som bekendt er meget koldt og meget dystert.

Og hvis du en gang om ugen spiller eurolotto så siger det desuden sig selv, at den glæde, som du har ved at glæde dig til at du kan gå ind på internettjenesten for at kigge på tallene fra eurojackpot den bliver lige så stor. For med mange ting er det faktisk ikke kun selve præmien, der er det fedeste. I rigtig mange tilfælde er det nemlig snarere selve ventetiden op til, som er det som gør det. Derfor vil din store forventningsglæde til euro lotto være meget større hvis du vælger at spille mere ofte da det vil gøre, at du oftere spiller og derfor oftere har en forventningsglæde.

SIDSTE 3 UGERS VINDERTAL

Eurojackpot – lotto for hele Europa

Eurojackpot er både ét af de nyere millionspil gennem Danske Spil og ét af de spil med den helt store gevinst. Det er ikke sjældent, at præmiepuljen er på langt over 200.000 millioner kr. – og sådan en sum penge ville for de fleste betyde en kæmpe forskel.

Den store præmiepulje, der hver fredag er på højkant, skyldes naturligvis, at der er rigtig mange europæiske lande med i spillet. Du kan købe Eurojackpot i alle følgende lande:

 • Danmark
 • Estland
 • Finland
 • Holland
 • Island
 • Italien
 • Kroatien
 • Letland
 • Litauen
 • Norge
 • Polen
 • Tyskland
 • Tjekkiet
 • Slovakiet
 • Slovenien
 • Spanien
 • Sverige
 • Ungarn
 • Med jævne mellemrum sker det, at der i én eller flere uger ikke bliver trukket en vinder, og i så fald vokser præmiepuljen blot fra uge til uge, indtil den til sidst når sit maksimum på svimlende 570 millioner. Er der ved denne gigantiske præmiepulje stadig ikke trukket en vinder, vil det overskydende beløb blive fordelt ud på 2. præmien.

  Sådan spiller du Eurojackpot

  For at vinde den helt store præmie i Eurojackpot, skal du have 5 rigtige hovedtal + 2 rigtige tillægstal (stjernetal). Tallene trækkes for hovedtallene mellem 1 og 50, og for tillægstallene mellem 1 og 10. Du kan spille med på flere forskellige måder, som du kan se nedenfor.

  Lyn Eurojackpot

  Den hurtigste og nemmeste måde at spille Eurojackpot på er at spille lyn-versionen, hvor du køber en tilfældig kupon med en tilfældig kombination af tal, der udvælges af systemet. Det er sådan en kupon, du køber i supermarkedet eller i kiosken, og du kan også købe den online.

  Lykke Eurojackpot

  Er du lidt overtroisk? Så kan du med fordel få lidt ekstra held i spil ved at gøre brug af dine lykketal, når du køber Eurojackpot. Med en Lykke Eurojackpot kan du vælge det eller de lykketal, du gerne vil have med på din kupon, og så fremgår det/de på hver række. Du skal minimum vælge 1 hovedtal og 1 tillægstal.

  Vælg Selv Eurojackpot

  Vil du gerne have den fulde indflydelse på de tal, du spiller på, kan du købe en Vælg Selv Eurojackpot, hvor du selv bestemmer alle talkombinationerne på de enkelte rækker.

  System Eurojackpot

  Med en System Eurojackpot bliver du præsenteret for en række forskellige kuponvariationer med forskellige præmiegarantier, som du kan vælge imellem. Det er lidt en mellemting mellem de ovenstående muligheder, da du har begrænset indflydelse på tallene på din kupon.

  Indholdsfortegnelse