LOTTOTAL LØRDAG

Få lottotalene fra lørdagens trækning online her

De nyeste Lotto vindertal + tillægstal fra d. 11. maj 2024

5
15
17
18
28
31
34
+
7

Vindere

Antal rigtigeGevinst
7 Rigtige8.000.000 kr.
6 - + Till.93.500 kr.
6 -2.016 kr.
5 -160 kr.
4 -70 kr.

Jokertal

Vindere

Antal rigtigeAntal vindereGevinst

Gratis service gør det nemt at finde lørdagens lottotal

Har du ikke mulighed for at se lørdagens trækning af lottotal? Men vil du alligevel gerne være en af de første til at vide, hvilke tal der blev trukket, kan det være en god ide for dig at følge med her på siden. Vi bestræber os nemlig på altid at vide de seneste lottotal samt denne uges lottotal, så du altid er opdateret på, om du har vundet eller ej.

Der er som regel mange penge på spil i Lotto, og det kan være nervepirrende ikke at vide, om det er en selv, der har vundet alle pengene. Hvis du har planer lørdag aften, kan du nemt gå ind på vores gratis side og tjekke, om du har vundet eller ej. På den måde kan det pludselig blive en meget sjovere aften, lige meget hvilket selskab du ellers måtte være i.

Lottotal fra lørdag kan gøre dig til del af en eksklusiv klub

Indtil videre er der cirka 2.500 danskere, der er blevet lottomillionærer. Hvis du håber på at komme med i den eksklusive klub og kunne bruge dine penge, som du gerne vil, er det en god ide, at du spiller lotto regelmæssigt og selvfølgelig tjekker tallene regelmæssigt. På den måde kan du sikre dig, om det er dig, der har vundet.

Danske Spils lottotal bliver udtrukket hver onsdag og lørdag. Lørdagens lottotal bliver udtrukket lidt før kl. 18:30. Det bliver vist live på DR1, og har du mulighed for det, kan det være sjovt at følge med og se, om du er den heldige vinder. Men der sker selvfølgelig også mange andre ting kl. 18:30 på en lørdag. På vores side kan du finde tallene lige så snart, at de er blevet trukket i tv. Det kan derfor simpelthen ikke gøres hurtigere.

Lang tradition for at ville være den første til at kende lottotal fra lørdag

Lørdags lotto blev lanceret i 1989, og danskerne har i den grad taget spillet til sig. Flere hundredetusind spiller hver uge og håber, at det bliver lige præcis dem, der vinder pengepræmien på mindst 8,5 millioner kroner. En betragtelig sum, der ville kunne ændre vinderens liv markant.

På grund af sin store popularitet har der selvfølgelig lige siden været et behov for at være den første til at få lørdagens lottotal at vide og til at finde ud af, om det var en selv, der havde vundet alle pengene. Tidligere skulle du finde dem på tekst-tv, men i dag kan du altid finde dem gratis lige her på vores side. Det er en rigtig god måde for dig for hele tiden at være opdateret.

Se også: Eurojackpot

Det er irriterende at skulle sidde klar ved skærmen, når der er så meget andet spædende, der også skal passes. Det kan du nemt gøre, når du hurtigt kan tjekke tallene her på hjemmesiden via din mobil, tablet eller computer. På den måde kan du altid finde ud af, om det er dig, der er løbet med den helt store præmie.

SIDSTE 3 UGERS VINDERTAL

Sådan spiller du lørdagslotto

Vil du gerne være med i kapløbet om de mange millioner, der hver lørdag er på spil i lørdagslotto? Så kan du spille med på flere forskellige måder, der afhænger af dine ønsker til indflydelse på tallene.

Lyn lotto

Lyn lotto er den mest benyttede måde at spille lotto på. Her vælger systemet automatisk 7 tal pr. ønsket række, så vinderchancen er så tilfældig som mulig. Det er også en lynlotto, du vil få udleveret, hvis du køber en lottokupon i en kiosk eller et supermarked.

Vælg Selv lotto

Vil du gerne selv have indflydelse på dine lottotal, kan du købe en Vælg Selv lottokupon. Her vælger du selv 7 tal pr. række. Det er altså 100% op til dig, hvilke lottotal du har på din kupon i den pågældende uge.

Lykke lotto

Gider du ikke vælge samtlige tal selv på din lottokupon, men vil du alligevel gerne have, at dine lykketal indgår, kan du købe en Lykke lotto, hvor du er sikret, at dine lykketal er på alle rækker. Du kan vælge op til 6 lykketal pr. kupon.

System lotto

Er du typen, der godt kan lide en lidt mere teknisk tilgang, kan du vælge systemlotto, hvor du får præsenteret nogle forskellige talvariationer, som du kan vælge imellem. Variationerne har forskellige præmiegarantier.

Spil med hver uge

Der er hele 8.347.680 kombinationsmuligheder, når det kommer til de 7 vindertal i lørdagslotto. Netop fordi chancen for at vinde er statistisk lille, ville det være ærgerligt at gå glip af netop den chance, hvis den bød sig den ene uge, hvor du undlader at spille. Med Lotto Plus kan du automatisk spille med, så du aldrig glipper chancen.

Lotto Plus

Spiller du lørdagslotto hver uge, kan du lige så godt gøre brug af Lotto Plus, så du automatisk spiller med på den facon, du plejer, uanset om der er tale om lynlotto, eller du selv har indflydelse på lottotallene. Det ville være ærgerligt at gå glip af millionchancen, fordi du glemmer at spille.

Du kan vælge at spille på de samme tal hver uge, inkludere de samme lykketal hver uge eller spille på helt nye tal hver uge – og så kan du naturligvis selv bestemme, hvor mange rækker du ønsker at spille på. Køber du en kupon i en fysisk kiosk eller et supermarked, vil den bestå af 10 rækker, men du kan selv vælge antallet, hvis du spiller med online.

Indholdsfortegnelse