Måske kan du huske de reklamer, der engang kørte i fjernsynet, og som mere eller mindre insinuerede, at det at vædde om sportskampe, mest er noget som mænd forstår sig på. 

Det kan godt være, at det traditionelt set mest har været mænd, der f.eks. oddsede om fodbold, men sådan behøver det slet ikke være længere. Der er masser af muligheder for at tjene en mønt på udfaldet af sportskampe, og masser af kvinder ved rigtig meget om sport, men der er også adskillige bookmakere, der giver mulighed for at vædde om andre ting end sport. 

Du skal dog være fyldt 18 år for at blive registreret som kunde hos en bookmaker, og dermed kunne komme i gang med at spille. 

Hvad er det nu lige en bookmaker er?

Måske er bookmaker ikke et ord du har hørt fra andet end amerikanske film, men det er ret godt at kende, hvis du gerne vil i gang med at spille om penge i en eller anden form. En bookmaker er egentlig bare en virksomhed, eller en person, der udbyder væddemål på udfaldet af alt muligt forskelligt, til et bestemt odds. 

Det har været alment kendt at spille om udfaldet af sportskampe i adskillige tider, men efterhånden kan man finde bookmakere, der tilbyder væddemål om sangkonkurrencer, kendte menneskers ægteskab, dronningens nytårstale, Folketingsvalg og meget, meget mere. Så uanset om du er ekspert i Melodigrandprix, en haj til badminton eller noget ganske andet, så kan du helt sikkert finde en bookmaker, der udbyder et væddemål, som passer til dine interesser. 

Bookmakere i Danmark

I Danmark er det ret populært at spille om penge, i en eller form. Således anslås det, at over en million danskere hver uge enten spiller lotto, spiller på spilmaskine, vædder om sportskampe eller nogle af de mange andre sjove muligheder, der findes for at peppe hverdagen en lille smule op. 

Udvalget af bookmakere i Danmark er ganske stort, og det kan være vanskeligt at finde rundt i de mange muligheder. Et godt pejlemærke er dog, at bookmakeren skal have en gyldig licens fra Spillemyndigheden. Dette sikrer nemlig at bookmakeren betaler afgifter til den danske stat, og at der er betalt skat af alle gevinster, der udbydes til dig. 

Find de bedste danske bookmakere på bookmakere.dk, og du finder kun dem, der har licens til at udbyde spil i Danmark. 

Spil om penge hjemme fra sofaen

Det er ikke længere nødvendigt at besøge sin lokale kiosk, hvis man ønsker at spille om penge. Der er mange muligheder for såkaldt online betting, ligeså fra mobilen, og du kan altså vædde om penge hjemme fra sofaen. Det gør det praktisk og nemt, og du kan have nem adgang til dine kuponer hele tiden. Du skal altså ikke bekymre dig om bortkomne kuponer, og online betting er da også meget populært. De bedste danske bookmakere sørger for at sikkerheden er i orden, og du kan altså koncentrere dig om udsigten til måske at vinde en lidt sjovere hverdag. 

Indholdsfortegnelse